ФОРУМ про будівництво

ФОРУМ про будівництво

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 16.12.2025 - 22:36:19
Сторінки:  1  

Вибір павербанка для подорожей

АвторПовідомлення

КАнна

Книжковий хробак

Статистика:

Друзі, потрібна порада! Хочу купити павербанк, бо телефон сідає дуже швидко. Яку ємність краще брати і на що звертати увагу при виборі? Бачу в магазинах від 10000 до 30000 мАг, не розумію, чи треба так багато. Телефон Samsung з батареєю на 4500 мАг. Ще цікавить, чи всі павербанки можна брати в літак, бо скоро в відпустку збираюся.

Повідомлення # 1 05.12.25 - 07:23:17
RE: Вибір павербанка для подорожей

Svetlana91539

Книжковий хробак

Статистика:

Вітаю! Щодо ємності - це залежить від твоїх потреб. Якщо потрібен просто на випадок, щоб підзарядити телефон раз за день, то вистачить і 10000 мАг - це приблизно 2 повні зарядки твого телефону. Якщо часто подорожуєш або телефон дуже швидко розряджається, то 20000 мАг буде оптимально. Більше 30000 мАг - це вже для тих, хто заряджає декілька пристроїв або дуже довго без доступу до розетки. Важливі моменти при виборі - підтримка швидкої зарядки, кількість портів, наявність дисплея для показу залишку заряду. Щодо літака - павербанки до 27000 мАг (100 Вт·год) можна брати в ручну поклажу без проблем, більші потрібно узгоджувати з авіакомпанією. Обирай перевірені бренди - Xiaomi, Anker, Samsung, Baseus. Дешеві ноунейми можуть мати меншу реальну ємність ніж заявлено.

---------------------
Мои ушки- ВСЕГДА на макушке!!!
Повідомлення # 2 05.12.25 - 08:00:44

Ellala

Книжковий хробак

Статистика:

Я використовую павербанк Xiaomi на 20000 мАг вже другий рік - дуже задоволений. Вистачає зарядити мій телефон 3-4 рази повністю, плюс ще можна годинник смарт підзарядити або навушники. Важить трохи, але для сумки чи рюкзака нормально. Є швидка зарядка на 18W, тому телефон заряджається майже так само швидко, як від розетки. Брав його у всі подорожі, включно з літаками - ніколи проблем не було. Єдине, раджу одразу взяти нормальний чохол для павербанка, бо корпус легко дряпається. Якщо цікавить більше інфи про павербанки та іншу техніку, можеш подивитися тут https://citylife.kyiv.ua/category/elektronika/ - там є детальні огляди та поради користувачів. Головне пам'ятай - краще один раз взяти нормальний павербанк, ніж потім міняти дешевий китайський через півроку.

---------------------
067-964-93-51050-481-34-49, 063-720-49-71 Звоните, уточняйте, в наличии другие варианты.
Повідомлення # 3 05.12.25 - 08:59:19
Завод переработки отходов : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники