ФОРУМ про будівництво

ФОРУМ про будівництво

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 16.12.2025 - 22:49:36
Сторінки:  1  

Замовлення сетів для вечірки

АвторПовідомлення

Vika22

Книжковий хробак

Статистика:

Вітаю! Планую вечірку на вихідних, треба годувати компанію. Думаю взяти сети, бо так виходить вигідніше ніж окремо все замовляти. Хтось може порадити де в Ірпені можна нормальні сети взяти? Щоб і вибір був і якість на рівні?

Повідомлення # 1 08.12.25 - 20:52:33
RE: Замовлення сетів для вечірки

FREIIIER

Книжковий хробак

Статистика:

Цитата:
Вітаю! Планую вечірку на вихідних, треба годувати компанію. Думаю взяти сети, бо так виходить вигідніше ніж окремо все замовляти. Хтось може порадити де в Ірпені можна нормальні сети взяти? Щоб і вибір був і якість на рівні?
Сети це дійсно вигідніше виходить, особливо якщо народу багато. Я зазвичай дивлюся щоб у сеті був баланс - і з рибою щось і з креветками може, і вегетаріанські роли теж не завадять бо не всі рибу їдять. Ще класно коли є якісь бонуси або акції на великі замовлення.

---------------------
Все гениальное просто
Повідомлення # 2 08.12.25 - 21:11:14

Львица

Книжковий хробак

Статистика:

Так, я теж для компанії завжди сети беру. От нещодавно замовляв велику вечірку, взяв декілька сетів Суші Ірпінь і всі були задоволені. Там є різні варіанти - від бюджетних до преміум. Мені сподобалось що вони можуть комбінувати, якщо щось конкретне хочеш. Плюс вони нормально пакують все, соуси окремо, імбир васабі теж все є. Ціна-якість дуже гарне співвідношення. На компанію з восьми чоловік брав два великих сета, всім вистачило і ще трошки залишилось.

Повідомлення # 3 08.12.25 - 21:28:20
С Днем Рожденья, AlexSmith : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники