ФОРУМ про будівництво

ФОРУМ про будівництво

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 18.12.2025 - 12:10:01
Сторінки:  1  

Пошук стоматолога на Позняках

АвторПовідомлення

pilja2007

Книжковий хробак

Статистика:

Привіт всім! Шукаю хорошого стоматолога на Позняках для планового огляду та профілактики. Може, хтось може порекомендувати перевіреного лікаря або клініку? Важливо, щоб ставились уважно, без зайвої комерції.

Повідомлення # 1 17.12.25 - 23:04:56
RE: Пошук стоматолога на Позняках

FredOuter

Книжковий хробак

Статистика:

Цитата:
Привіт всім! Шукаю хорошого стоматолога на Позняках для планового огляду та профілактики. Може, хтось може порекомендувати перевіреного лікаря або клініку? Важливо, щоб ставились уважно, без зайвої комерції.
Я сам довго шукав і врешті знайшов чудового лікаря в приватній клініці. Рекомендую звернути увагу на місця, де лікарі детально все пояснюють і дають час на роздуми. Але це дуже індивідуально, краще звіряти відгуки.

Повідомлення # 2 17.12.25 - 23:44:51

Юсечка

Книжковий хробак

Статистика:

Так, погоджуюсь, пошук свого лікаря — це важливо. Я користувався послугами в одному місці, де мені дуже сподобався підхід. Всі етапи лікування обговорюють, роблять фото, показують. Дуже прозоро. Ось, можу дати посилання на їх сайт, щоб ознайомитися з послугами: https://sdental.com.ua/. Там можна побачити, як вони працюють, і це не реклама, а просто мій досвід співпраці.

Повідомлення # 3 сьогодні в 00:26
Підбір гідронасоса для екскаватора : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники