ФОРУМ про будівництво

ФОРУМ про будівництво

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 16.12.2025 - 22:47:06
Сторінки:  1  

Підбір гідронасоса для екскаватора

АвторПовідомлення

Prescila23

Книжковий хробак

Статистика:

Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка, де можна знайти якісні гідронасоси для екскаватора? У мене стара машина, ще з тих часів, коли техніка робилася на совість. Нещодавно почав помічати, що гідравліка працює не так як раніше - є падіння потужності, іноді взагалі клинить. Майстер сказав, що треба міняти насос, але я не знаю де шукати підходящий варіант. Дуже важливо щоб була гарантія на обладнання, бо вже втомився викидати гроші на вітер. Може хтось стикався з подібною проблемою?

Повідомлення # 1 20.11.25 - 02:17:08
RE: Підбір гідронасоса для екскаватора

HellGuard

Книжковий хробак

Статистика:

Вітаю! Розумію вашу ситуацію, сам через це проходив. По-перше, вам потрібно точно визначити модель вашого насоса - зазвичай є маркування на корпусі. Це важливо для правильного підбору. Щодо якості - зараз є варіанти як нових насосів, так і відремонтованих після капремонту. Якщо ремонт зроблено професійно, то такий насос може працювати не гірше за новий, але коштувати буде дешевше. Головне щоб була нормальна гарантія - місяців 6-12 мінімум. Також важливо щоб продавець міг проконсультувати по сумісності, бо не кожен насос підійде до старої техніки. Я б радив шукати спеціалізовані фірми, які саме на гідравліці спеціалізуються, а не універсальні магазини.

Повідомлення # 2 20.11.25 - 03:01:23

Цекало

Книжковий хробак

Статистика:

Хлопці, дозволю собі вставити свої п'ять копійок. Я вже років п'ять займаюся обслуговуванням спецтехніки і можу сказати - головне знайти надійного постачальника. Нещодавно брав гідронасос для бульдозера, теж старенького. Знайшов компанію, яка спеціалізується саме на гідравліці - і нові є, і після капремонту. Що мені сподобалося - вони реально розуміються в темі, допомогли підібрати саме те що треба, пояснили всі нюанси. Гарантію дали нормальну, відправили Новою Поштою швидко. Ось тут дивіться https://rgs-ukraine.com.ua/ua/g4554078-gidronasosy-gidromotory - у них великий вибір і для старої техніки теж все є. Ціни адекватні, консультація безкоштовна. Мені особисто допомогли все правильно встановити, навіть дали рекомендації по експлуатації. Насос працює вже пів року без жодних нарікань.

Повідомлення # 3 20.11.25 - 03:59:18
Катрин_666. Мои фотографии. : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники